Чи можна на криптовалюта заробити гроші? Вирішив спробувати себе в цій сфері, але поки якось не йде. Може бути я кваплю події...Чи є рекомендації або сайти хороші щоб відповісти на всі мої запитання.
Підкажіть про криптовалюту
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-12-03 15:20:16
Рад по заробітку на криптовалюта багато, але вони дуже роздроблені, не всі готові ділитися відразу всім. Тому інформацію доводиться знаходити самому, ось тобі портал про криптовалюти cryptotwix на якому ти можеш навчитися всьому що пов'язано з криптовалютами і блокчейном. Я наприклад активно вивчаю блокчейн, так як ця технологія зараз застосовується в складних проектах. Та й фахівці з блокчейну дуже затребувані.
Поделиться32023-11-11 16:40:07
Привет всем! Я вот только недавно услышал, что есть специальные сервисы для обмена крипты. Слышали о таких? Какие можете посоветовать?
Поделиться42023-11-11 16:42:01
Жизнь в Киеве часто требует быстрых и умных решений, и недавно я столкнулся с такой ситуацией. Имея наличные доллары, мне было необходимо купить USDT TRC20, чтобы провести онлайн-транзакции. Благодаря онлайн-обменнику, я смог быстро и удобно купить USDT TRC20 в Киеве за наличные доллары https://anyexchange.best/exchange-cashu … ttrc-kiev/ получив криптовалюту в тот же день. Это было не только удобно, но и безопасно, что особенно важно в сфере криптовалютных операций. После этого я постоянно пользуюсь этой платформой, не переживая о риски и возможные нюансы.
Поделиться52023-12-04 12:18:01
Дякую за посилання та рекомендації